Sidor

01 maj 2009

Låång dag

Har inte haft möjlighet att sitta vid datorn en enda gång knappt idag, helt otroligt, full rulle hela dagen. Vi skulle bara ha en lugn hemma dag idag, men det slutademed att vi knalla iväg till lekplats långt bort i hel*kotta, hade frukt med oss och va borta en bra stund. Kom hem slängde ungarna i säng, lyckades trycka i oss lite pizza (hembakad) från igår och super speed se Brides war, helt ok film, dock lite för självklar handling.

Bestämde oss för att få upp lite lådor som e kvar, slutade med att ingen låda blev upppackad utan att det nu ligger mer skit överallt, några stackars tavlor och hyllor kom upp. Vi kuta ner till mataffären sprag runt o skrek o sura för alla va hungriga men ingen palla kläcka nått att äta. Kom dock hem tillslut med franskhotdog =/ forsatte stöka och fick nu halv tio på kvällen ungarna e säng.

Ska kränga lite grönsaker dipp o kolla en b film The house bunny. Hoppas det blir en lite lugnare dag imorgon. Upplyste Poppy i sängen att vi skulle leka i lekplats imorgon igen och kanske träffa nya kompisen Leia, ett super leende fick jag till svar och en konstaterande "leka leia", kanske svarade jag och hon la sig ner nöjd med det svaret.

Nej myspys kväll hägrar, Pöss på er alla där ute i mörkret!


Frukt hör till när vi är och leker, idag blev det päron och jordgubbar.


Poppy testar klätterställningen, hmm skeptisk(?), och Daisy kollar läget med gungorna.



Super fina Poppy på balkongen.

1 kommentar:

Sarah sa...

Klart vi ska ses i dag :) Väntar bara på att ni ska vakna(?) och komma in på msn. Är på väg ner till stan om 10 min och är nog klar där om en halvtimme