Sidor

05 maj 2009

glupska familjen

Ännu en dag utan gubbe, men ännu en dag har gått bra. Ungarna vakna lagom tidigt imorse, vi tog en sväng till öppna, redan där tryckte Daisy i sig en hel skål gröt, för att upplysa så kan jag berätta att detta aldrig tidigare har hänt! Följt av att vi alla åt till frallor på öppna Poppy pressa i sig daisy plockade i sig ordentligt. Lunchen blev lite sämre daisy amma typ 20 gånger, poppy åt klubba, choklad boll, fanta och en jätte välling. Poppy sov lunch, Daisy vägra dock, lite segt. De vakna o vi tog en rensa i röran timme, o plock aupp odentligt. Sen plinga det på dörren och "moffa" och "momme" kom med middag och fika. Köttbullar, pasta och tomat sås, och ännu en gång tryckte ungarna i sig mat. Daisy drog talriken under munnen böjde ner huvudet och föste in macaronerna i munnen, skönt pappa min tror ju att ungen håller på att svälta, men nu såg han att så va inte fallet.Efter dela de på en kexchoklad, och så bidde det fika. Daisy tryckte i sig glass har aldrig sett henne kasta sig över något på det sättet, hon älskade mango sorbe.





Hon åt så det tog slut. Efter mat fika och underhållning en bra stund va det dags att säga bye, bye och moffa och momme åkte. Daisy va ap trött efter en super lång dag utan lunchsömn, och så mycket mat och lek, så hon somna halv nio. Poppy vägrar dock sova och ligger i soffan bredvid, kanske försvinner hon in i drömmarnas land snart hon också. Sen e det lite skit tv, delicato och mjölk som gäller, saknar min gubbe, hoppas han kommer hem tidigt imorgon.





Pöss på er, hoppas på en lugn hemma dag imorgon.

1 kommentar:

Sarah sa...

Vad skönt att Daisy ätit så bra i dag och ni verkar haft det ur mysigt hela dagen också *nice* Kul med mommo o moffe besök :)

Leia kör fortfarande rally här hemma så det blir nog lite sovmorgon i morgon också, gissa om jag jag gillar det :)

Ha en mysig kväll

Kram