Sidor

17 maj 2009

Städdag kuligt värre...

..ja säkert, om man låtsas älska damtussar och skitiga toaletter. Men vi tog ett ryck idag båda två, plockade allt, damsög, vattnade blommor, rensa pigkammaren, diskade, och tvätta alla kläder. Tjusigt värre börjar det blir, men om 2 dagar ser det väll ut som 3dje världskriget igen. Men men så e det väll att ha barn gissar jag...

En helt annan fundering är hur saker och ting kan va så j*vla orättvisa, varför händer saker och ting bara vissa människor, vissa får kämpa sig igenom hela livet, med motgångar gång på gång. medan andra nissar sitter på sina höga pedistaler och inte behöver fundera eller reflektera en enda gång i livet.

Jag ska väll kanske dock inte klaga, jag mår bra är frisk, har en fantastisk man, två underbara friska och vackra barn. Min man har jobb och jag har utbildning, men hey allt e inte så jäkla förbannat fantantasiskt iallafall. Daisy har varit sjuk, massviss med timmar har spenderats på sjukhus i olika undersökningar, oro och tröstande av min skrikande dotter när hon fått nålar stuckna överallt. För er som inte vet lades hon in när hon va 3veckor gammal, pga urinvägsinfektion med misstänkt reflux. Efter 5 nätter kom vi hem vilket har följts upp av skicktröntgen, DMSA-scint osv, hon är idag frisk men har reflux grad 3 på bägge sidor och felfördelade njurar förmodligen pga första infektionen, 43 resp 57 %. Var och varannan dag går åt att oroa sig för pengar, om vi kommer få ihop saker och ting, och på råga på allt drar de ner arbetet på Olle jobb så han kommer inte få jobba 1 dag i veckan, grattis till oss, samtidigt dimper det ner en jävla räkning på 40 000 frå csn, tack för den. men hey vi mår bra och vi har varandra, det tackar vi för.

Så orättvisan går till de som idag har det värre, de som förlorat en närstående, nån de älskar, de som är sjuka, de som mår dåligt, de som är ledsna, de som inte får ihop vardagen, de som inte har ett hem och komma hem till, de som befinner sig i strid, de som inte har mat på bordet eller kläder när det blir kallt, en tanke går till er idag ni som faktiskt har det värre idag, än vi beklagande medelsvenssons. KRAM till ER!

Inga kommentarer: