Sidor

03 maj 2009

MösPös helg

Blev en lång solig intensiv helg. Börjadei lördags med en rund tur till en ny park med Sarah och Leia, Poppy och Mammas nya kompisar. Blev många timmar ute i solen, med babbel, "lära känna snack", gråt, sand, skratt, goda bullar och nöjda glada små blondisar. (Ni skulle se de två små damerna hand i hand, båda lika blonda, med livligt hår, spralliga och döds söta). Vi tackar för dessa timmar och hoppas på många till. Vår nya fina stad fick några extra plus också, ännu fler stora fina lekplatser, vi trivs som fiskar i vattnet!





Efter lek och en ordentlig solbänna tog vi oss hem, slängde ungarna i säng, och tryckte varsin kebab, palla laga lunch efter en sånn dag ute. Hann se en skit film, eller Olle rättare sagt, har ingen aning om vad den hette, så kass va den. Efter det va det dags för mer borrande och spikande i våra stackars väggar och fick upp lite tavlor som legat ner packade i två år, enda sedan förra flytten igen, oupps. Kebaben följdes upp av korv i bröd, robinson på tv och möspös i soffan. Tryckte in deklarationen där emellan också.

Nya dag nya tag, mina föräldrar ringde och skulle komma över en runda och åka till en ny lekplats. upplyste Poppy om att mormor och morfar va på väg, och hennes ansikte lyste upp och börjda direkt tjata om "mome", "moffa" och "heman", dessa är favoriterna i vardagen. De kom och vi åkte till karlslundsparken, ännu en ny och apstor park. Stannade bara en timme men Poppy verkade nöjd åkte hem och hoppsan sa ännu en kebab slank ner. Sen slockna barnen och jag gjorde lika så, jag tog dock en 3 timmars snappinappi av okänd annledning. En hyllning till min fina snälla gubbe som tog hand om barnen, plockade och lät mig sova, TACK! Mer plock mys ätande och skrik. Men nu är ungarna i säng, Olle duschar och packar inför begravnings utflykten till Nyköping imorgon, och jag skräckar inför två nätter själv, men hey vi lär inte dö. Och skåpen är packade med mat delicatobollar och burkmat, så vi lär ju klara oss. Nu e det dags för ännu en B film, eller kanske sova får se.

Pöss på er där ute!

(kameran dog idag, nån hade glömt att ladda hann få en bild innan lekplatsen)

Daisy utanför porten, med ny jacka från mormor, väntandes på morfar och bilen.

1 kommentar:

Sarah sa...

Låter som en trevlig helg :) Och vilken fin jacka Daisy fått.

Kanske vi ses i morgon på öppna? Om jag ids gå dit, är helt sleten i dag men efter ett par timmars sömn kanske man orkar?

Kram