Sidor

28 september 2009

uppdatering

av helgen ser det ut att behövas här. Så vad har gjorts...

Olle kom hem ifredags kväll i krängde kex, ost, vin, vitlökar, oliver m.m sånt man inte myser med när man har barnen hemma, mycket trevligt.

Lördags drog jag till Ullared, med Sarah, Eivor, Krille och Jessi, va en super bra dag med ett bra gäng och trevliga diskutioner, kiv, kunde inte haft än bättre dag, så tack till ALLA er. Så vad inhandlades där, nja kan ju börja med att berätta att budgeten sprack något, hade jag dock aningar om.

Så vad köptes? Jo Poppy fick underkläder, strumpbyxor, jacka, tröja, jeans, Pippi höst kängor, Stort pippi pussel, pippis häst och apa i små figurer, badskum, klistermärken, lim, glitter, ritpapper, lera, uv bad kläder. Daisy fick klänning, body, strumpor, trosor (poppy gapflabba när hon såg dem), Olle fick kofta som var för stor och en piké. Jag fick, klänning, strumpor, strumpbyxor, lim, nörkräm, hallonsnören, massa kex från göteborgskex, nya sodastream flaskor, nudlar, en piké till Lennon, våtsrvetter, tandkräm, te burk och sax till mamma, 3 byxor till herman, choklad, perfeum och deo till Pappa, nörkäm till herman och Elina, tesilar, svarta skärbrädor, nya badrums handdukar, söt lampskärm och fot till lekrummet, massa nappar, nappflaskor, säkerhets saker till hemmet och hmm är säkert en hel del saker till jag missat, men vi va nöjda med alla mina inköp iallafall.

Åkte till mam o pap i lördags kväll också prata thailand myste och hade det bra. Åkte hem igen tidigt söndag så vi kunde plocka lite, vilket sluta i att vi möblera om helt och hållet igen. JA vi tycker om att möblera om, men det blev tipp topp, mamma har inte sagt innan vad hon tyckte men gjorde det nu, och det är det nog mest vinnande förslaget av vår lägenhet. Sarah och fam och på kvällen och tacosöndag infördes, taco kan aldrig va fel, eller hur?

Så nu e vi här måndag kväll, har haft en lång dag med ÖF springa lite på stan med S, en icke sovande Daisy som på köpet har feber också, en ledsen P och en trött mamma.

Nej ska fixa klart här nu, bilder får komma senare...


Pöss so long..

Inga kommentarer: