Sidor

08 september 2009

Kort besök

bidde det på ÖF idag, kom dit till 10 in med ungarna på bvc, Daisy hade gått upp, lite väger nu hela 7970 behöver jag ena sägga att Poppy vägde det när hon va 8 månader...

Lilldamen ÄR liten men går ju på rätt håll. Poppy fick också en koll idag kollade språket och nej tyvärr hon får inte ut orden som hon ska, blev remiss till logoped, känns piss, men det konstaterades att hon har sjukt stort ordförråd, kan sätta ihop meningar, göra sig förstådd och förstår allt, men orden kommer inte riktigt ut rätt som det ska, hon har svårt med konsonanterna, så nu blev det vänte tid på det också, det plus att Daisy ska till öron speciallist. Dock skönt att ta tag i saker i tid så vi inte kommer på det när de e lite äldre och börjar skolan. Fina barn, stor och liten men lite problem ansamlande får man ju dock säga.

Fick iallafall gå ifrån ÖF 11 idag, Poppy hade för kul och glömde gå på toa, och klantig som jag är glömde jag extra byxor just idag, menmen, vi kom vi sjöng vi åt och vi gick.

Full rulle idag iallafall så det gör inget, kidsen ska snart sova, sen bär det av ut till infarten till leksaksaffären ev med sällskap. Sen e e det hem, Olle ska till SEB 15, sen snabb middag och så kommer Jessis kids, dvs 1 2 och 3 vid 18. Olle ska passa dem en stund eller jag och Olle rättare sagt. Men det e lungt, Neo far efter Daisy o pussas, Tindra springer runt och städar och Kevin kollar film eller låter sig impas av Olles teknik skit. =)

Nej dags att pussa på barn....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha du e för go gumman..teknikskit..mm de stämmer bra..trollet kan du sätta på dammsugning o daisy får springa fort annars fångar neo henne haha

Ses snart

Kram Jessi

Sarah sa...

Kollade dom Poppys öron? Har en känsla av att det är där det ligger..




Iaf, ville mest säga, Love you!