Sidor

05 oktober 2009

Thailand

så där nu är allt fixat och klart. Fortfarande i extas, så himla mysigt det ska bli, få dela en semester med hela familjen igen. Få njuta av värmen, badet och den goda maten, de vänliga själarna, och få shoppas massa plast och kitty saker. Barnen ska få äta frukt o massor, sova på hotell och kränga glass och spralla av sig.

Så vad hur när?
Jo jag mina fina små pärlor tar oss till köpenhamn 13 december. Åker flyg till Paris, bytar och åker til Bangkok, bytar igen och tar oss till Phuket. Där hoppar vi in i en taxi åker till första hotellet, och nu är det den 14 dec, stannar på första stället till 18 dec, delar då rum med Elina och Herman sm redan är på plats med mamma och pappa.



5 miuter gångavstånd till stranden (kata beach), 11 pooler, full service 24 timmar dygnet, mycket trevligt. Vidare går färden den 18 dec till Khao Lak, vi börjar med en visit på Nang Thong beach. Där får jag och kidsen egen strand bungalow.



Där bor vi till den 2 Januari, under tiden dyker även Olle upp den 24 han åker samma rutt som vi med avgång 23. Vidare går vi sen till närliggande hotellet Nang thong bay den 2e till 11. Är tvungna att byta då rummen va fullbokade annars. Här blir det mer ett hotellrum, med två extra sängar m.m till barnen.




11 Januari drar vi vidare till Bangkok, dags att shoppa upp de sista kronorna vi har i 8 våningshöga shoppingcentrum. Blir Davis där har vi bott innan, och hade inte kunnat önska annat. Stort klassit hotell med polen på taket nära till shopping och mcdonalds med AP stor frukost buffé har aldrig sätt nåt liknande.



Hem igen den 13 Januari och hemma den 14 i kalla vackra Landskrona. Det mesta är också fixat, vaccination tog vi idag allihop, gick bra lite blåmärkta och fattigare, nu är dte bara pass till Daisy och inköp av strandsäng medeciner m.m. Samt bestämma oss hur vi gör med vagnfrågan i Thai, dra med storröd och dumpa, eller maclaren och släpa en unge...

Nej tvn och kaffe kallar..

pöss

1 kommentar:

Anonym sa...

Sotis? Inte alls... Men glöm nu inte göra plats till mig i resväskan :) Fy fan vad mysigt ni kommer ha det och det är ni värda, allihop!!! Pöss