Sidor

12 oktober 2009

Helg Nytt

så vad har hänt senaste dagarna, låt oss börja med fredags, min fina Olle kom hem efter lunch, han jobbade bara halv fredag. Viket passa mig utmärkt jag hade ont i huvudet och har i dag måndag fortfarande. Vi va iallafall först nere på ÖF som vanligt tog en runda in i affär med S o L köpte vinter jacka, en super fin Molo som jag kollat på ett tag. Kom hem och Olle kom hem, han tyckte inte den va sådär jätte fin, men Ok, vi diskuterade och kom fram till att kanske skulle vi skippa vinterjacka. Bestämde oss för att lämna tillbaka den och köpa några långarmade tröjor istället till P, då hon bara hade 2 stycken insåg vi efter senaste tvätten. Men icke sa nicke gick inte att få några pengar tillbaka så det fick blir tröjor där isället. Blev en villervalla klänning, en svart molo rumplång med vita stjärnor och en finger in the nose tröja. Senaste tröjan passa inte så den får vi lämna tillbaka får väll hitta nån annan istället.

Den super fina jackan jag köpt, men ALLA dissa utom Poppy.


Ny Villervalla klänning.

När vi snurra runt på stan stötte vi på Jessi mfam, efter snabb kackel bestämde vi att de kunde joina in på faijitas hos oss. Så vi 6 kom en nöjd Jessi med frappe (oiiiiii, mummmssss), 2 spralliga barn, Tindra och Neo. Vi krängde maten, när alla va nöjda, gick jag och Jessi ut på balkongen satt o kackla njöt av frappe, friskluft, gott sälskap, perfekt avslutning på veckan. Ovanligt nog så gick inte Neo o Daisy ihop, kan bero på att Daisy va bölig, lite febrig o grinig, lite popcorn, snack, tradera och kvällen va slut.

I lördags stanna vi hemma gjorde noll, plocka som vanligt knalla runt och tog det lungt D gnällde vidare och även P började säcka ihop. Söndagen rulla på också med plock mer gnäll och hemma lugn.

Idag har vi tagit ÖF lekt och kacklat med S o L, bjudits på lunch, handlat mat, tagit lång promenix då P skulle vaccineras, vilket vi dock får vänta med, det krocka med förra veckans havrix. Mat, mys i sängen och nu hopp i sängen, så blev det en bra dag idag med, trots trött, huvudvärk och tom kyl. Tömde kameran idag också, inte en enda riktigt bra bild från förra veckan, måste ha varit nån konstig inställning, här kommer några halvkassa iallafall.

Besök och lek med Lennon.


Söndags glass som vanligt.


Poppy kladdar med glass fingrar.


Dagens lek med Leia.

Nej see U, pöss so long.







Inga kommentarer: