Sidor

23 oktober 2009

Fredags mös

hela långa fredagen, började morgonen med två skuttandes små dårar 730, drog oss upp gjorde oss i ordning och tog oss till ÖF, med Olle. Fredagsbak som vanligt, och fick äntligen träffa min fina Sarah har ju varit ett tag sen sist. Barnen lekte, vi vuxna kacklade och fikade.



Tog oss sen hem, S o L följde med ungarna va på lek humör, krängde lunch, tog en runda til ny öppnade butiken under oss, införskaffade en bricka och plasttalrikar till D. Lekte o kackla ytterligare, fick post avier, Olle sprang och hämta, böcker, brors xbox spel, och vår NYA fina vagn, som blir betald nästa år på räntefri avbetalning. Krigade och skrek lite på barnen städade och S o L gick hem. Vi tog en runda ner till cykelaffären för att pumpa däcken, byta in en gammal tröja och byta till en ny bättre klänning till P. Gick och handlade godis, handla lite dryck på systemet och knalla hem.


Fixa veg taco, bubblade med alcoholfri cider, satte på film, myst med godis, snacks och fina barn. Va ju tvungen att köpa godis idag istället för igår, för jag och Olle dela på en lite cholklad igår när barnen sov, Poppy hitta pappret idag och sa "jag fick inte en enda, inte en enda" med en väldigt besviken och ledsam stämma, så godis fredag fick det blir idag. En annan grej hon smälde ur sig va vid matobordet, vi satt och rabbla vilka vi älskade, pappa älskade johanna, poppys och daisy mamma älskade olle, poppys och daisy och poppy den lilla filuren älskade, pappa, mamma, daisy, mome, moffa, heman, eina, bastian och Leias mome, spännande avslutning där, hon e go min tjej, hon va välidigt fundersam över att vi inte rabblade alla namn som hon och puschade på så vi skulle säga de samma, så nu är vi en stor jätte älskande familj.

Nej barnen sover, P i soffan dock men nu är det dags att kolla lite film..

Pöös o hey!

Inga kommentarer: