Sidor

29 oktober 2009

Full torsdag

Kommer det att blir idag så jag njuter av den lila tystnad och det lugn som befinner sig nu när de sover lunch. Började morgonen på ÖF, gick vidare till cg och handlade lite med S o L, traska hem barnen busade och jag baka kaka till ikväll, Candy apple pie, hoppas den blir lika god och snygg som den e på bilden. Tjejerna busa på som vanligt och tro det eller ej, men de städade faktiskt upp själva idag, duktiga tjejer. Jag fick också äran att klippa håret lite på S, blev dock kortare än vad hon tänkt sig men men, de växer ju som tur är ut igen.


Nu e det lugn o ro för sen e det dags för play date igen, Malla, Elsa, Lia och Johanna kommer på middag, och sedan spökrunda här i stan, får väll se om vi pallar klä ut de små.

Igår åkte vi en runda till mam och pap, gick super bra vagnen funka tipp topp, vi hade det bra fick god middag, Poppy fick leka lite med sin Malla, de blev bortskkämda och fick bada, och snälla pappa körde hem oss vid 8 på kvällen, hel dag med massa med mys, tyvärr glömdes kameran hemma.

Poppy fick en sån fin trätårta, hon gjorde inget annat än att tvinga alla att smaka tårta och fika igår.

Nej dags att slappa, de vaknar snart igen.

Pöss o hey!

Inga kommentarer: