Sidor

09 april 2010

Snacka om viirig dag

har varit på språng sedan kl 7 imorse till nu halv 10 på kvällen, inte en lugn stund. Men det e skönt att hålla igång, träffa folk göra saker när man vet att dagen annars skulle rasera. Började morgonen med två arga griniga barn som egentligen borde ha sovit längre, det va bråk och skrik och gnäll från början. Efter ett tag hade bägge kläder, P hade fått i sig lite medan lillan tjöt på. Packa på oss kläder och tog oss med buss till lasarettet. Vi hade tid hos Daisy´s dietist, va ett bra möte fick en del råd, och tips och fick bestämt att vi ska jaga kalcium tabletter direkt, så det blir att ringa hennes doktor på måndag alt tisdag. Därifrån promenixa vi in om ica handla lite och knallade vidare till SoL, de hade bakat så vi fick nybakade super smarriga bullar till frulle. Jag krängde som en gnu Daisy gnagde lite, och Poppy krängde också. Ungarna kivades bråkade och hade sig som vanligt och lekte huliganer jag fick ta det lugnt och fick pratat av mig en del.

Efter lunch och mer lek planerade vi att gå, men då plinga Eivor och Krille in, så självklart stanna vi en stund till, Poppy har ju uttryckt hur hon älskar leias momme, och Daisy flörta bra med bägge så vi stannade en stund till för lite kaffe, prat och Poppy fick chans att visa lite tecken, som hon stolt visade upp. Man märker vilka barnen litar på och trivs med, de visar de tydligt och snabbt fast man inte träffas jätte ofta, vilket bara är kul, är skönt att ha så många människor runt oss, som vi bryr oss om och som bryr sig om oss och barnen på riktigt.

Vidare plinga vi in till cg mötte upp Jessica x3, handlade lite och knallade sen hem till oss. Barnen lekte super fint som vanligt och vi fick pratat en del, lagat mat och tvättat. Är kul hur de leker bra alla 5 kidsen, trots ålders bredd på 1 till 10 år. Plus att det är skönt med folk där man kan va sig själv, svett trött och jävlig som jag är och vårt hem är så skäms man ändå inte, och det är skönt att se att det inte bara är min ungar som beter sig som f-n, och trotsar, det behöver man bli påmind om ibland.

Nu sover barnen jag ska hämta tvätten och sen nanna kudden, får väll dock först bädda, ska upp med tuppen imorgon.

puss alla fina som finns HÄR!

Inga kommentarer: