Sidor

09 april 2010

Logoped

Besöket igår gav mycket, tyvärr inte på det hållet jag hoppats på. Poppy har nu fått en diagnos appenix, dix eller nått har inte lyckat hitta rätt namn än när jg söker på nätet.

Poppy är långt före i språkutvecklingen, hon kommunicerar, pratar berättar förstår allt, hon har motoriken i munnen mm. Men hon hittar inte rätt ljud, hon försöker hela tiden men lyckad inte. Det brukar va tvärtom barn med liknande problem brukar vara inåtvända ha svårt att kommunicera osv. Så det är jätte trist när hon vill och försöker hela tiden, logopeden läste också av att p blir ledsen och frustrerad när vi inte förstår, jobbigt ju. Det brukar ta till 7-8års åldern innan det släpper. Så nu gäller det bara för oss att lära oss tecken så hon kan kommunicera utan att bli ledsen, träning tills hon sägger ifrån, samt att remiss är skickad till specialist i Lund för ev gomplatta.

Lite info om nån bryr sig, vilket ni förmodligen inte gör jag får själv språk kämpa det är min kamp.

Ledsen för min lilla tjej...

- Postat från min iPhone

2 kommentarer:

Sarah sa...

Meeen, jag bryr mig ju. Jag försöker ju med tecken så mkt som möjligt gumman. Så JAG tar inte åt mig :)

Anonym sa...

Det e klart att vi bryr oss gumsan..poppy e en underbar liten tjej och allt kommer bli bra så småningom..puss o kram på dig..ses i eftermiddag.

Kram Jessi