Sidor

24 november 2009

nice

efter en super nice helg och bra dagar va dte dags för vardag idag. P va hos tandläkaren och som förväntat var dte dags att sluta med tummen, D va hos öron och allt såg bra ut.

Tog det lugnt i helgen och åkte till mam i söndags sov över då hon va ledig igår så vi hade en heldag lungt och skönt igår på landet. Fick middag serverat hjälp med allt, och kidsen fick en hög nya kläder, jag köpte också nya skor till oss tre. klackskor till mig kängor till P och fodrade gummistövlar till D. Tack mam och pap för en bra söndag och måndag.

Just ja P va hos öron förra veckan också och hon hör som hon ska, snällt och lydigt satt hon med hörlurarna och byggde torn varje gång det pep, duktig kicka. Vad mer har hänt, vi har börjat tröttna på grannarna, det röks överallt, röken kommer in i lägenheten, folk tvättar dygnet runt och jag känner bara aaaaahhhhhhhhhhhggg, har skrivit ett brev vi ska lägga i alla brevlådor, vad tycks?

Hej alla kära grannar.

Vill bara pressentera oss och förklara oss lite. Bor i 401 2 vuxna och som ni säkerligen har hört 2 små tjejer på 1 resp 3 år. Som ni alla märkt är huset väldigt lyhört, och vi förstår att våra barn låter skriker och leker, det går tyvärr inte göra så mycket åt saken, barn är barn, vi försöker säga till dem i trappan m.m då vi själva märkt att det är väldigt lyhört även där, allt som säga i trappan går rakt in i lägenheten.

Det är även tyvärr så att nån/några röker i trappan, och röken/lukten går rakt in i vår lägenhet, barnens rum, hall, vårt sovrum och badrum stinker cigarettrök och detta blir väldigt otrevligt när vi inte själva är rökare, våra barn ska inte heller behöva sova med cigarett rök i ansiktet, så ni snälla som röker där gör det ute, har redan astma barn och vill inte att det ska bli värre. Tror inte det är ni vuxna utan snarare tonåringarna/ ungdomarna i huset, snälla förklara för dem.

Vi har också ”turen” att få bo ovanpå tvättstugan, det betyder att när i tvättar så hör vi det i kök sovrum och matrum, och det får vi helt enkelt ta. Men även här snälla respektera tvättiderna, börjar bli segt att försöka somna 11-12 med en snurrandes torktumlare i huvudet.

Hoppas vi inte trampat på nåns tår, utan vi ville bara förklara.

Med vänlig hälsning Johanna, Olle, Poppy och Daisy (vår minsta dam som är i trotsåldern och skriker massa).

Trevligt eller hur, finns inte mycket annat att göra när lahem inte bryr sig eller rättare sagt inte kan göra så mycket. Nått e dok bra med dem, ny färg till kök, matrum, vrum, badrum och hall och golv till hall och kök samt nya luckor är beställda så nästa vecka får vi förmodligen åka och bestämma färg. super nice...

nej nu ska jag njuta av lugnet innan huligan 1 och 2 vaknar och börjar spretta.

kram!




Inga kommentarer: