Sidor

04 juni 2009

Rundtur

Idag hade vi bokat fika med Pernilla och benjamin, så vi tralla dit vid 9 snåret, tog en runda in om cg o köpte lite frallor och pålägg. Tralla sen hem till dom och mötte upp S o L på vägen. Stannade nån timme prata, käka och ungarna huligande, benjamin är 8 dagar äldre än D så det e rätt kull att se de små huliganerna tillsamans, i lgh fanns även en liten hund, som fick ex antal pussar av Daisy, hon lyckades även hitta hundburen som hon tog sin in i dock inet ut igen. Efter det tralla vi med S o L hem, hos do fick kidsen lite lunch, och jag kaffe. Va kul att se deras hem idag också (har inte blivit insläppt tidigare, s har tyckt det va stökigt) alla har vi det olika och det e himla kul att se. Ungarna hittade in direkt o stöka och de stackars nissarna gömde sig direkt, såg knappt skymten av dem. Även om s tycker det e stökigt så måste jag säga att det kändes hemtrevligt, så himla mycket trevligare och skönare en nått översnofsig överklass hem där man knappt vågar röra nått el på sig själv, där barn får va barn, stöka o ha sig, och vi vuxna kan kackla o dricka lyx kaffe o frossa ifred =) Oss kommer ni få se mycket av i framtiden, kanske nån mysig grillning på baksidan, då vi inte själv har nån uteplats. Olle kom hem i tid idag också, skönt, för ungarna e små gnälliga P har ögoninfektion o jag e hostig och har ont i halsen. Imorgon e han hemma och han kommer va hemma varje fredag nu ett tag över, himla nice faktiskt.

nej dags att gå o laga lite mat, får väll se omd et bli ris och korvstragonof eller stuvad dillpotatis och korv. Hmm sugen på bägge.

(Tack för idag och ännu mer tack för igår, du behövdes!)

Pöss på er alla där ute!

1 kommentar:

Sarah sa...

Tack själv gumman, för att du tog disken och för att du är du!

Mamma hälsar också och tackar, vi pratade om det innan, hur rätt det blivit med platsen lillebror ska vara på, vi är bägge såååå tacksamma, jag tror inte ens du kan föreställa dig en tiondel av vår tacksamhet.

Ha en mysig helg gumman.

Kram