Sidor

08 augusti 2011

Lugnt

Har vi haft det och tagit det i helgen. Det behövs det med kan man ju lugnt säga. Hittat tillbaka till köket och gjorde en super smarrig fransk choklad maräng tårta, tänk er maräng och kladdkaka i ett, yummi. Receptet hittar ni här: http://www.recept.nu/1.321436/leila_lindholm/kakor_tartor/agg_mejeri/fantastisk_tarta_pa_fransk_marang

Så här blev min



Börjat få lite mer pejl på lilldamens dagsplan också. Hon är ett bära barn som man inte kan lägga ner för då vaknar hon. Hon e fruktansvärt bubblig i magen och har ofta en period på kvällen en på natten och en på tidig morgon då man får vyssa, massera magen och ha sig. Minifom får hon också men det hjälper ju knappt, men det har det inte gjort på de andra heller. De stunder hon e vaken, lyssnar hon massa, tittar, ler och e nöjd iallafall. Bära i sjalen funkar bra också, ( är en tricot slen, en lång trikåsjal, och bär i vagga, som är rekommenderar för nyfödda då de får stöd för huvudet :).

Trebarns föräldraskappet börjar hamna på sin plats. Sitta och inte göra nått funkar inte, alltid nån mun att mätta, rumpa att torka, näsa som rinner, kräk som sprutar osv. Men det e härligt 3 underbart fina flickor, kan ju inte ha det bättre.

Over and out!

Tror ni man kan börja träna redan? Och tror ni det funkar att lämna Tilly med flaska hemma? Hmmm...



Daisy leker med mobilen när vi inte ser.. :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: