Sidor

15 mars 2011

Thailand

Som vi hoppas och vill så kommer vi få se under bara Thailand till hösten igen, men inget e säkert och 100 fören vi faktiskt sitter på planet dit, men planerna e stora och många, men äntligen börjar vi få ihop det med hotell, orter osv här kommer nu en liten planeringsskiss.

Går det som det ska åker vi i den kommande 5 persons familjen, med Herman, elina och Sebastian i slutet av Oktober/början av november. Vi tar då flyget ner till Krabi, och båten ut till Koh lanta, en ny ö för oss men förhoppningsvis lika mysig som vi tror. För att komma billigt undan har vi där hittat en lägenhet för oss alla, bredvid havet på Long beach, den näst populäraste stranden.

Givetvis med pool och städning och annan lyx. Man kan kika på http://www.visitlanta.com/properties/GardenHillApartments/ om man är nyfiken.

Där stannar vi 1,5 månader för att sen hoppa i en bil och åka runt til Khao Lak.

I khao lak tänkte vi att vi skiter i allt som har med turism att göra, vi vill bo öda, ta det lungt och relaxa ha det gött, så vi har sökt oss upp till en hyfsat öde strand, som är en av de vackraste, men med få boende runt sig. White sand beach, har turen att ha bosatt oss i mitten så vi kan även gå till pakarang beach.


Kommer bo där det står pakarang adventures, dock på ett boende som heter pakarang villa, http://www.pakarangbungalows.com/


Öde mitt i djungeln med, djuren och räkodlingarna, kan ju inte bli bättre, desutom familjvänligt och mysigt värre. Här stannar vi i 2 månader, under perioden är det även tänkt att morfar och mormor ska släpa sig ner och hälsa på alla sina barn och barnbarn.

Vidare tar vi flyget till bangkok, bor en vecka och testar saker vi inte gjort förr där, går på teamparks, zoon mm. Allt för barnen, även här hyr vi lägenhet, eller 2 rättare sagt, vi e ju rätt många. Det vi missar e ju fete frukost buffe men hey vi överlever nog.

Vidare bilar vi ner till Koh Chang, vid det här laget har mamma och pappa övergett oss också. Koh chang även kallad elefantö, blir även den ny för oss, men uppskattas av många. Där blir vi bosatta 1,5 månad-2 månader, och här har vi fortfarande inte hittat boende en, men lutar åt, klassiska bungalows, med frukost och lyx vid stranden. Så sammansatt blir det ca 5 månader, nån vecka plus eller minus, har inte bokat flyg än, så datumen kan vi inte sätta riktigt än. Måste vänta till maj då biljetterna har släpps.

Ser fram emot vår resa, och är glad över att jag har nått att planera och fixa med..

lovely...

Inga kommentarer: