Sidor

25 juli 2011

Dagarna efter

Förlossningen är en sak, Sen har vi ju alla dagar efter, med familj, resor, syskon, gråt, amning och sömn.

Efter nån timmes sömn till onsdagen, gick jag upp 6, då johanna skulle hämta oss 730 för en bilresa till efterkontrollen i helsingborg. Jag gjorde mig i ordning och fixade sen en bricka med paket och frukost till Daisy hon fyllde ju 3. Väckte de andra i huset och 645 tralla vi in sjungandes. Daisy blev glad och började slita upp paket, poppy insåg snabbt att Tilly va på plats så hennes energi gick åt att pilla på henne.






In på efter besöket där allt såg bra ut och sen hem. Myste och tog det lungt hela dagen, fick besök av fam Nelin, som delade födelsedagsmiddag med oss, Daisy bestämde fiskpinnar och pasta, och sen givetvis tårta och fika. Poppy va lite tillbakadragen första dagen, och D va mer på. Men Poppy blev gladare på torsdagen.





På fredagen va vi uppe tidigt igen, tog bussen till hbg för pku test och hörseltest. Allt gick bra, lillan hade tappat lite men inom vad de brukar tappa så hon hamna på 2500 g. Tog oss sen till familja, för storhandling och lunch hämtades sen av pappa.



Lördagen togs det lugnt på och fam Berg va på besök. Tjejerna fick super fina klänningar i present, och daisy fick favoriterna jordgubbs lisor, och lilldamen fick super fina kläder som hon snart växer i.








Söndagen gick i mys tecken, höll oss hemma, och tröttheten börjar tyvärr ta igen sig nu. Alla tog en lunch paus igår, och jag hade mitt hormon stimm igår, grät till och från hela dagen. Damen fick även sitt första bad, vilket hon trivdes med.



Annars rullar vardagen på amningen funkar bra, rann på nästan direkt. Tjejerna leker som vanligt och myser med lillasyster, många pussar och kramar på alla håll och kanter. Natten e smått jobbig dock, hon e vaken väldigt mycket och svår att få nöjd, men men det ger sig väll det med.

Puss från oss, här i tröttlandet...

Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer: