Sidor

13 november 2010

Tar ej tag i saker

100 gånger senaste dagarna har jag tänkt sätta mig och blogga. Men jag ska bara det och bara det och lite så, så glömmer man det.

Vi har haft några riktigt mysiga dagar iallafall. Kan börja med torsdags. Skulle in på öf i Landskrona, missade bussen sen tåget och fick ta en senare buss. Kom in sent men fick lejt lite,tjejerna fick en nyttig lussebulle till frukost, när vi väntade.





Tog sen en runda på stan med mysiga Goa damer sorry om jag stavar fel, sara, Harley och tira. Blev lunch på basilika och krängde god mat. Tacka för oss och tog sen bussen och tåg ut till Olles jobb, ungarna pratar mycket om pappas jobb så vi köpte med tre fika och invadera data nissarna.












Vad poppy kom ihåg från förra besöket va att man fika fick köpa dricka i mat jobbet machinen, fick rita på pappas dator så allt va ju givet även denna gång.

Sen blev det tåg hem, vi delade på oss efter middag på donkan. Jag och poppy tog väla som hade kvälls öppet. Poppy fick välja affärer och vad vi skulle göra. Hon köpte kläder till sig och Kitty leksaksbil, och presenter till pappa. Hem sent och mys.

Igår blev också intensiv dag. Upp på morgonen myste, plockade, tvättade, packade och åkte till familia skulle byta ett par byxor och klaga på en söndrig blus. Blev glass fika givetvis.



Sen tog vi bussen med fika till malla tog en chansning, men de va inte hemma Lia va så vi gick in och värmde oss. Tog sen bussen till morfar. För morfar och mormor mys.


Idag har vu varit ute tagit det lugnt och myst. Poppy har mått dåligt kräktes i natt så hon e smått hängig idag. Vi glömde hennes medicin så hon hostar ihjäl sig typ.








Min kära mamma har bakat hela dagen så det luktar mumms, nu väntar vi på fan Nelin för det bjuda på gåsmiddag idag. Pappa och Olle e och handlar en kinect så vi ska spela och skoja sen också . Super mys helg!

Ser fram emot nästa vecka också med busfabriken m sara o små hulliganerna. Besök av Ninna med söte saga och Gry. Landskrona besök och massa lööövvveee!

Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: