Sidor

20 oktober 2010

Tummar, princessor och Kina

Idag har vi haft en sånn där dag som jag älskar full med saker. Efter en down med poppys tumme igår fick jag snällt börja med att ringa vc då den såg värre ut idag.


Röd svullen och med en fet svart blåsa på. Vilket dock fick oss att bestämma oss för att sluta med tummen igår. Poppy tog argumentet att den inte ville mer nu. Så hon skrev brev till tomten och berätta att hon va duktig och att hon ville ha många julklappar. Hon förstod att det va allvar för hon sörjde den igår grät rikligt till och från. Menmen ett besök på vc resulterade i pencellin kur på 10 dagar med piller 3gånger dagligen. Den va infekterad och extrems smittsam, kul not.

Därefter tog vi en runda till frisören alla tre tjejer fick frissat håret tjusiga värre blev vi bilder får vi hoppa in imorgon.

Sen vidare till ny öf, och det klicka perfekta lokaler underbar personal och ungarna stortrivdes, ett nytt tillhåll med andra ord.

Vidare tog vi biblan Daisy däcka dock på vägen men poppy läste massa böcker, gjorde princesskrona och provade klänningar.






När klockan sen va 5 skulle mannen kommit men han fick jobba över så jag och tjejerna gick på Kina krog, Daisy passa på att vakna när vi rullade in innanför dörrarna. Mysigt med restaurang besök.















Bubbel, spett, och currykyckling. Lägga upp ris och äta med fingrarna allt får man räkna med när vi e ute. Banan till efterätt och en pappa som kom in och slängde i sig lite snabbt.

Promenix till Claes Ohlsson sen hem inom oj handla och hem. En låång dag ute men alla va väldigt nöjda.

Jag och bönorna har verkligen haft en super mysig dag.
Puss


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: