Sidor

28 januari 2013

Julklapp

Fick denna helg tillfälle att nyttja vår julklapp. En underbar vistelse på Ystad saltsjöbad och spa.

Åkte igår förmiddag och lämnade kidsen hos mormor. Mötte upp Elina och Herman med resp, tuffade mot Ystad och fick ta en promenix genom skogen i Ystad för att nå vårt mål.

Fick incheckat direkt och slängde oss direkt på badkläder för att avnjuta varmt bad, bubbel, utebad, 10gradigt bad och bastu. Mycket härligt. Fortsatte ned fika i lugn miljö i cafeterian. Vidare upp på rummen dusch fix och slapp innan underbar trerätters i restaurangen.







Blev gravad hjortfile med rotfruktschips, sörsuralingon, pepparrotsmos mm till förött för min del.



Anka med tranbärssås och sylt och värsta potatisgratängen (så jäkla grymt god).







Tig olika desserter så vi fick smakat fler, blev en med vitchokladmousse, inlagd annanas med kokos, kakor och nötter. Och en crème caramel med päron. Behöver jag ens säga att det va gott? Tog vitt vin och smakade av och för första gången dissade jag vinet på restaurang och bad om annat, e man bara dryg eller e det rätt att stå för vad man tycker så man kan njuta fullt ut tro?

Hade en underbar lång middag i lugn och ro utan skrikande barn och skrik, tror vi satt 2 timmar, när hände det sist typ. Tog sen en drink i baren och sen blev det sova gott i nice säng.

Idag blev det mer spa besök efter fete frukost buffé. Vid 12-13 rullade vi vidare tog lunch i Malmö och sen hem. Våra sötnosar, hittade hem på kvällen med hjälp av mormor och morfar.

Tack alla underbara för denna helg, va guld värld! ❤❤❤




-puss från oss!

Inga kommentarer: