Sidor

07 december 2011

Krångel

Igen och igen, igår sa Olle till att ac inte funka, fläkt nissen va och kollade och menade att det gjorde den visst. Men efter att ha befunnit oss där några timmar idag insåg vi att nej skiten funka inte, alla satt och lackade och va trötta. Efter att ha fått stanna hela dagen på Elinas och Sebastians rum, då vår ac skulle fixas, skulle den funka igen. Byta om tog en mysig runda på stan, hitta underbar massaman. Kom tillbaka och insåg igen att nej ac,n va fortfarande paj. Olle gick ner till receptionen igen. Denna gång fick han nyckel till nytt rum. Men det blev mycket bättre. Herman fick nu en egen säng och slipper dela med poppy. Fick fräschare badrum, soffa, fler handdukar etc. Så efter en seg dag där inget hänt slutade kvällen iallafall bra. Dock ska alla saker byta rum imorgon också.




Alla sängar duger, även de vid poolen för lilldamen.



Mys i ungdomarnas rum.




Köpte massa frukt idag, mini bananer lika långa som mitt lillfinger, och mandariner lika små som en valnöt, även drakfrukt, ananas och melon köptes. Daisy va lycklig och pressa frukt. Medan poppy knaprar sina saltapinnar.

Ungdomarna sa till mig innan idag att jag skulle skriva lite i slutet om den med så läsarna som e nyfikna på dem får lite info. De mår iallafall bra. Sebastian e brunas av oss alla, och Elina har lyckats bränna sig något. De har inga riktiga rutiner utan flyter mest runt och har det gott. Idag dissa de lunch och drog till stan tidigt för middag istället. Elina pressar mest på sin bränna annars eller går vid stranden, Sebastian ser man mest mest huvudet i en bok om de inte leker och underhåller kidsen. Men de mår iallafall bra vill de meddela, de ser ut att må bra också.

Massa kramar från oss i khao lak..

-Pöss från phonen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på er! Det förvånar mig inte att Sebbe är brunast av er alla : ) Räcker han kommer i närheten av EN solstråle så blir han brunare än brunast.... Ni verkar att ha det helt underbart, fantastiskt härligt. Sebbe läser böcker? Härligt att han oxå insett hur man kan bli fångad av en bra bok. De har väl inte öppnat julklapparna ännu? ; ) Saknar honom/er här hemma nu. Kram till er allihopa! Lena