Sidor

25 december 2011

Jul

Har det varigt och har snabbt tagit sig förbi. Vi konstaterade allihop igår att det inte kändes som julafton, om det va saknaden av mamma och pappa eller julstämmningen vet jag inte. Tyvärr mådde alla inte så bra dock. Kvällen innan dvs 23 så va vi ute och käka på ny restaurang. 3 av oss åt kyckling, direkt när vi sen kom hem på kvällen, började Sebastian spy, ort därefter vart det min tur. På natten va det Hermans tur, tyvärr ramla han dessutom och slog huvudet och fick hjärnskakning på köpet och va borta en stund.

Så igår fick Herman stanna inne när vi andra gick ut på kvällen. Tog oss till 9ans restaurang och åt en mysig 3 rätters iallafall. På dagen hade vi fika på rummet och öppnade paket, barnen va iallafall väldigt nöjda med dagen. Fick en del pratat med mormor, morfar mfl på ipaden också, så dagen blev tipp topp.






















Jul maten bestod av, kyckling satey, bröd, sallad, ostbollar, vårrullar. Vi drack också alla goda alkoholfria drinkar. Maten blev pommes till Daisy, pannkaka till Poppy, fisk till Olle, jag och Sebastian käka bbq kyckling, och Elina curry gryta. Efterrätt blev, glass, friterade bananer, varma bananer i honung och kokosmjölk, drinkar. För vår familj betalade vi ca 350 svenska kronor för en underbar 3 rätters, kan ju inte bli bättre.

Tog det lungt på rummet på kvällen, ungarna och Olle, va ute och kollade raketer. Alla somna gott efter en bra men annorlunda jul.

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer: