Sidor

03 oktober 2011

Thailand med barn

Efter mycket klödd ändringar, ombokningar och krångel är vår resa nu i stort sätt färdig bokad.

Vår stora resa till Thailand med 3 barn, 0,3,5 år vid avresa. Börjar från Köpenhamn den 28 november 2011. Åker med turkish airlines, till istanbul, byter där och sedan vidare till Bangkok.

29 november landar vi i Bangkok och möts förhoppningsvis av värme, sol och glädje. Tar en bil ner till en liten fiskeby, 3 mil söder om hua hin, kallad khao kalok. Har där hyrt hus via http://www.best-service.info/ är inget jätte lyx, men stort hus för oss alla. Med pool i närliggande hotell och bad 500 meter samt stor mataffären nån km bort.

Där stannar vi ca 1 månad för att sedan åka bil vidare till khao lak. Där ska vi bo i bungalows på http://www.pakarangbungalows.com/ kommer där stanna till 1 februari.

Vidare blir det koh phangang en liten ö med förhoppningsvis mycket mys och vackra stränder. Har där hyrt bungalow med http://www.shiralea-backpackers-resort-phangan.com/ ser fram emot en ny plats och nya saker att se på och kommer förhoppning is trivas.

Från phangang blir det efter 39 nätter Bangkok. Där vi stannar 10 nätter, tar det lungt, shoppar och har äventyr. Vidare ner sen till rawai, här vi hyrt stort lyxhus, med privat pool och allt. http://mobil.blocket.se/vi/34426729.htm här stannar vi ca 1 mån för sen ta Bangkok igen i 2-3 dagar och sen hem den 24 april.

Många äventyr väntar oss och att få njuta av varandra och vår fina familj. 5 månader sol och bad, god mat och lek. Detta med underbara Herman och Elina och Sebastian, kan ju inte bli bättre.

Fortsättning följer med info planering och huvudbry. Just nu står pass fixning samt visum på schemat. Visum får man normalt för 30 dagar vid inresa, men vi behöver 150 dagar och kommer ansöka om 2x60 dagars visum, vi måste alltså lämna landet en gång och får då 60 nya dagar. Efter de 120 dagarna ska vi förlänga visumet med 30 dagar på plats vilket inte ska va några problem.

Organisationen går vidare..


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: