Sidor

21 september 2011

Lek

Hade dagen full av lek igår, så hur min fina P orkade upp imorse e mig en fråga. Hoppade på bussen 930 efter en vanlig ihopslängd stressad frukost. Befann oss sen på Väla 1030 och mötte upp, cassandra, Mathilda och Lovisa. Efter en snabb diskussion bestämmer vi oss för att börja med tidig lunch, då ingen annan tänkt det samma.

Bakadpotatis, pasta och köttbullar och kebab blev menyn. Efter en sen snabb amning och hulliganande av de 4a, hoppade Tilly i sjalen på L. Så denna mamma fick titta på byxor ifred och sen prova massor med bedömning från 5 par ögon. Hittade 2 som alla tyckte va ok. Fann dock till min lycka att 42 passade i midja men så va förstora i ben etc, men när magen sen e väck så kommer 38-40 sitta som gjutet.

Vidare till Ikea dumpa in barnen i lekeummet och tron om att sen få fika ifred. Ack så fel man kunde h poppy deppa ihop efter 1 Sek och fick bli hämtad, dock stanna de andra kvar. Fika och Ikea vandring gav trött damer, så bussen hem till Berg hoppades på. Fortsatt lek, mat och kackel och godis avslutades sen och buss och tåg skulle tas för att komma hem. Väl på knutpunkten va tåget inställt så snälla lilla pappa hämtade oss och 1930 va vi hemma efter en lång lek dag.

Tjejerna deckade direkt. Jag tog plats i soffan. Reflekterade efter vilken bra dag vi haft och tackar underbara Lovisa för sällskapet och ALL hjälp, va nice att äntligen få byxor köpta tex.

Inatt vaknade lilla D upp dock och va ledsen och ont i magen. Men efter ett jätte glas vatten och banan kl 0130 så slockna även hon om. Damen äter illa vissa dagar så funderar starkt på att införa kvälls välling för hennes del...











Tack för en bra gårdag och för att du ville köra hux som flux pappa.

Nya äventyr idag...

Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: