Sidor

07 maj 2012

SSSEeeegt!

Sluppit alla julens sjukdomar och skit, dock gör det inte det hel lättare nu. De 2 minsta dammerna har varit febriga sen tors-fredag. I lördags var det sjukhus med Tilly va enligt den bara virus, men det undrar jag, för hon blir sämre och sämre. Skriker hela tiden får ingen ro och kan inte sova.

Daisy va hos dr idag, lunginflammation blev bekräftat så kåvepenin och host medicin. Då jag inte hade nån id och inte kunde hämta ut det fick mamma och pappa köra hit och plock ut det till henne. Så fick lite bakat idag och snabb middag.

Men det är segt riktigt segt med så sjuka damer. Trodde poppy skulle klara sig men efter skolan idag somnade hon och vaknade med feber. Lycka med tre men helvetet med tre sjuka samtidigt. Man räcker inte till, finns ingen energi. Att klappa trösta torka näsor, kräk fixa medicin, tempa ordna glass, dricka bädda upp och ner. Tålamodet energin orken ja allt har tagit slut.

Får vi inte koll på Tilly ikväll blir det sjukhuset ikväll igen. Men fy vad jag e trött. Va även hos min dr idag fick konstaterat brock och fick remiss skickad för risk bukplastik. Samt nya blodprover tagna.

Nu leta fram sista energi gnistan och ta hand om triss i sjukdom.


-puss från oss!

Inga kommentarer: