Sidor

02 mars 2012

Berg och Herman

Va på en underbar liten utflykt för nån dag sen till närliggande vattenfall. På parkeringen fanns elefanter och en liten bebis apa, som vi började med, att få klappa och hålla i en sån liten varelse va nytt så fin, så liten och snäll.

Sen gav vi oss upp för berget. Då avsaknaden av regn gjort sig påmind, va vattnet inte alltför högt eller porlande. Vi fick klättra oss upp en bra bit för att hitta en pöl att bada i, tog lång tid med tre små. Men att få hoppa i det friska kalla vattnet på sån höjd, efter svett och tårar va underbart.



Nej det va inte en fin stig upp hela vägen, men kameran va nerpackad mesta dels av vägennupp ;)












Idag åkte Herman hem också, eller vidare, båt och buss 12 timmar till bangkok, sen vidare med flyg hem med mellanlandning i kiev. Men han får iallafall hela dagen för shopping imorgon om han vill. Olle och daisy va med och vinka vid båten. Daisy stortjöt efter sin herman och ville med, innan avfärd hitta de restaurang och Daisy fick lite svensk mat i sig, köttbullar, mos lingon och sylt.










Sen sura den lilla damen hemma, lekte princessa, tills hon deppa ihop och nu sitter hon i sängen och kastar och slåss med allt. Då hon och jag vandra hem igen, när vi skulle käka middag. Lilla sessan fick tok sprett bet och spotta på mig.. Mindre trevligt...






Massa kärlek till er där hemma, och lite extra till Mamma, fick paket med godis idag, mycket lycklig familj får man väll säga, godis ÄR gott!

Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer: