Sidor

29 januari 2012

Lost

Vi lever har det gott och allt! Vi e bara kassa på att uppdatera oss.

Vi har gjort mycket senaste tiden så uppdateringen borde flytit på satan. I måndags va vi på runda på nötfabrik och stor mataffär i Phuket. Fick shoppat en jäkla massa. Bilder har jag inte med mig i nuet, men kanske kan jag lyckas få in massa ikväll.

I onsdags tog vi en familje utflykt till patong, gör att träffa lite härliga svenskar. Dvs fam Agerström, Daisy som annars e anti barn, lekte på direkt med Denise, käka lunch bada och hade det supet bra, vilket vi tackar och bockar för.

Sen har vi badat mycket, slappat och njutit mest. Imorgon åker mamma och pappa vidare och på onsdag åker vi minus Herman till koh phangang.

IdAg tar vi en strand dag, sebbe e på rummet e tyvärr kass, Olle och Daisy gick nyss tillbaka också då hon bara stor tjöt. Olle som slog i tån igår sprätte upp hela stor tån och efter bandage och läkarbesök fått badförbud, fick ta lunken hem med skrikande Daisy.

Imorgon eller tisdag tar jag poppy och ungdomarna en sista shopping tur i patong, lite egen tid med Poppy och sista shoppingen på 3 månader. Sen e det bara öar och deras utbud.

Ikväll bilder!

Här kommer lite som fanns på fonen iallafall.




Mys på orendevous supet mys restaurang med underbar personal, fika på golvkuddar efter super god middag.









Tilly som blivit stor dam, käkar som en gnu, studsar runt i sin gåstol, kryper på sängen på en sek, och har bli it STOR.




Pöss från phonen!

Inga kommentarer: