Sidor

18 januari 2012

En vanlig dag

Är det många av och trots att alla dagar ser lika dana ut och man gör nada har jag sällan tid att blogga. Alla e iallafall friska här hemma nu, undantag Daisy som har fått en halv tand mindre efter en liten olycka. Men annars funkar allt som det ska, vi gottar oss på stranden, i poolen, äter ute 3 grr om dagen, spelar spel, fikar, kollar film, fikar lite mer och har det najs. Igår firade vi dessutom 2 18 åringar. En vanlig dag börjar med bråk, skrik och tjut på första restaurang besöket, dvs frukost. Vad alla ska ha och ingen vill ha och hur vi ska beställa. Ja allt e meck och diskusion varje dag.





Brukar dock sluta med, ägg och mackor för de flesta, ibland, lite yoghurt, och fruktshake., ibland croisant och te och kaffe. Men muckas ska det iallafall när vi e 10 pers ute samtidigt. Men ack så mysigt! Sedan bär det ofta av mot stranden, ibland e alla med, ibland, få, vissa stannar hemma tar det lungt och vissa kommer och går lite då och då. Tyvärr har vågorna här varit väldigt höga, svårt att bada med barnen. Men kul är det iallafall.








-








Lite bad, hopp i poolen och solning. Lite vatten, frukt och ibland läsk på stranden. Bygge av sandslott, och andra konstverk, lek, gråt och sand. Lunchen intas dessa dagar på stranden, oftast nått thai, ris, vatten, ibland pommes, sallad, mackor, samma meck med vart alla ska sitta, vad alla ska ha, vem som ska ha vad, göra vad är igen på schema. Kan va smått jobbigt, helst med trötta, griniga barn, men det e mysigt, mysigt att va samlade allihop , få va här och göra det här ihop, alla timmar utan meck e färre, så varför inte lite bråk då och då.


Lite mer bad, och sen bad i pool vid stranden eller hemma återstår sen. Ofta går jag och nån unge in på rummet tar det lungt duschar och slappar. Medan några badar hoppar dyker och har sig i poolen.


Har även varit en del regn, men det kommer och går och ibland passar man på att bada, ibland myser man på rummet, ibland springer man runt ute som en idiot.





Mys på rummet på eftermiddagen, e sen givet, ibland e ungarna hos de andra, eller som nu ligger nån och sover, i detta fall Daisy. Vid 6 tar vi oss sen ut som samlad trupp igen, för meck, bråk och tjut, för en mysig middag. Efter blir det sen runda på gatorna, lite spelande, biljard, fika eller bara slapp. Vi har det NICE! Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer: