Sidor

08 september 2010

Lägenhet

Har varit kass på att ta bilder i nya lägenheten men fick idag tag på Olles telefon, och däri finns lite. Lägenheten genomgår just nu en hel rennovering när man kommer in i hallen va den förr mörk lilla röd och med inbyggd garderob. Allt e rivet och nu spacklad, målad och fått vita karmar istället för bruna. En tapet i grått ska nu upp också.


Vidare in kommer vi till vardagsrummet, med trappa upp, bruna lister tre varianter av beige.











Väggarna blir nu mörkgrå med vita detaljer och kommande vit trappa. Hall vidare till kök, badrum och garderob e också riven och spacklad färg ska upp.


I badrummet var det slitet med massa hål, där smälde de upp en Aqua grönblå något fräschare blå än vad som syns på bilden dock.


Köket är en historia för sig 3 olika grå/blå olika undermaterial. Detbär nu rivet och väntar på snickare då de ska laga ytterväggen den va mjuk och fukt skadad sen ska givetvis vår fina 50-tals färg upp.





Mindre kul menmen så e det. Fint med vårt rutigagolv nya köksluckor och fina väggar och vita karmar sen. Sen har vi givetvis ovnvåningen också får återkomma med den saknar bilder..

Men pappa och Olle gör ett jävla jobb all kred till dom.

Puss
- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: