Sidor

14 april 2012

Bangkok

Är en spännande stad, alltid mycket att göra, och alltid nått att se. Vi trivs iallafall och har det riktigt grymt bra i våra lägenheter.

Har varit och storhandlat och fyllt up föråden med allt mellan himmel och jord, så vi har kunnat koka ägg och ätit rejäl och god frukost varje dag. Har även gett oss på att laga mat på våra 2 plattor. Blev pasta med korvstroganof en dag, och idag blev det fläskfilegryta med pasta, och skinksås till tjejerna. Sprungit i affärer e vi också duktiga på, har skoskav, muskelvärk och allt som tecken på hur kassa vi e på att springa omkring.

Igår började även Thailands största firande, sonkran , deras svar på vårt nyår, men de har inte fyrverkeri Nora som vi. Istället har de världens största vattenkrig. Alla stora som små utrustar sig med pistoler och skjuter på alla. Vi tog oss därför in till khoa san road, där festligheterna e som störst. Det va maffigt! Tänk er en gå gata i Malmöfestivalen, men med 3grr så mycket folk och ALLA har vattenpistoler och skjuter på alla, dessutom sätter de kalk i ansiktet som renande symboler. Å kanterna längst vägarna står vattenstånd och skjuter isvatten, med jätte kanoner, vattenslangar och dyl, hitta även ett ställe där det regna skum.




-





Tog oss efter festligeheterna oss hem i taxi, pustade ut dyngsura, och daisy somna av utmattning. Efter ornande och fixande åkte vi dock vidare till 2 shopping varuhus, terminal 21 och central world (den största). Fick lite shoppat men ska bli mer idag.










Väääldigt kul!

Sabai sabai, And happy songkran!

Inga kommentarer: