Sidor

18 februari 2012

Japp

Verkar plötsligt funka igen...

Flera dagars bloggande mm är borta, surt sa räven. Massa text fina bilder filmer mm. Från 10 dagar e väck...

Börjar om och gör bättre helt enkelt.

Så vad har hänt?

Jo vi har beslutat oss för att ta det sjukt lungt typ tar det så lungt man kan. Gör nada, sover äter och badar ibland. Insett att bada varje dag, klättra berg, handla mm inte e några måsten varje dag. Vi har all tid i världen.

Herman som va i khao lak lite längre kom den 8nde med charlene och 2 vänner. De stann till 15 sen åkte de hem igen. Tog en rund till stan och sprang runt lite handlade lite blöjor och annat trevligt.













Ungarna och Olle åkte in en runda till stan själv också för lek och alla hjärtansdag handling.







Har varit en del rundor på stranden också de andra har paddlat kanot massor av grr jag får stanna hemma dock e ju lite svårt med Tilly tyvärr.






Varit en runda vid jätte vattenfall också och fått klättra som dårar bilder kommer senare. Åkt lite små rundor till byarna runt omkring, hittade tex taco och wienerbröd igår.
















Annars har vi det mysigt här måste jag säga känns som hemma här på shiralea. I alla hjärtansdag pressent fick jag halsband av Olle armband av Daisy och blommor till håret av poppy plus lite små saker. Ungarna fick varsin massage och stackars Tilly fick 2 tänder.

Nu spelar killarna biljard, jag slappar och tjejerna kollar film. Vi lever livet i det lugna spåret.

En till sak hänt är att Herman ska hem åker redan 23, han fick nog. Trist men bara han mår bra så blir allt bra. Men tills dess ska vi passa på och träffa lillebror för vem vet när vi får se han nästa gång.

Massa kärlek till er där hemma!



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej alla från Tågarp!
Vad fint att det funkar igen så vi kan följa er resa. Drygt två månader kvar, nog mest längtan här hemifrån för det verkar ju inte gå någon nöd på er : )
Va fortsatt rädda om er! Kram